Honey I'm home!

Hejsan!
Now I'm back in the game again!
Som sagt NU börjar mitt bloggande igen!
Hoppas att ni inte har saknat mig för mycket.
Puss <3

paus i bloggen

Som ni kanske ha märkt har jag inte bloggat särskilt mycket. Men jag har tagit en liten paus i bloggandet det händer rätt mycket omkring mig just nu så jag orkar inte blogga men jag ska säga till sen när allt drar igång igen... Jag kan vara borta i 4-8 dagar.
Puss <3

sova

Hej!
Idag och igår har jag varit sjuk, det är tråkigt. För man kan inte sova länge på dagarna, igår gick jag och la mig hyfsat sent och sen vaknar jag kvart över sju! Det är det tidigaste jag har vaknat av mig själv på en helg! Sen har det hänt lite andra saker med. Hoppas att ni alla får en sjukt skön dag!
Puss <3

skratt förlänger livet

Hejsan.
Jag har inte hunnit blogga så mycket.
Men idag var jag på utvecklingssamtal, det gick väl bra men var nära på att börja gapflabba när läraren sa att jag pratade lite mycket på vissa lektioner. Jag tittade ut och verkligen kvävde ner skrattet igen. Det skulle inte vara så jätte kul om jag började skratta mitt hysteriska skratt där. Jag lovar mitt skratt är inte det vackraste av dom alla. Tar typ djupa andetag medans jag skrattar helt weird.
Puss <3

Så länge vi båda andas (min egna version)

Nu har jag ju läst ut den tredje twilight boken, och jag vill inte börja på 4:an direkt utan jag läser en bok emellan sedan så tänkte jag jag ska försöka göra en förkortad historia så som jag tycker fyran ska vara! Jag läste bara första sidan i 4 för att få insperation har inte kommit så långt på min egna bok än men det här har jag skrivit än så länge då!

Så länge vi båda andas (min egen version)

"Hur ser jag ut?" frågade jag Alice, "du ser helt underbar ut Bella"

Såklart så blev mina kinder helt röda, jag såg faktiskt helt okej ut. "Nu måste du skynda dig för att inte missa din stora dag!, nästan skrek Alice "Jag gick ut till Charlie när han såg mig så såg han helt förvånad ut och viskade lite lågt till mig "Bella du är jätte fin". Nu gäller det musiken hade börjat spela och alla i kyrkan ställde sig upp. Alice hade bjudit min familj och min blivande familj till bröllopet. Jag såg att Renee hade tårar i ögonen. Där stod han, han såg så stilig ut och så vacker. Hans ögon glittrade av lycka.


Kap 2 .

Jag körde runt i "min" bil nu, det kändes som att alla stirrade på mig. Fast de kunde inte se att det var jag Bella som satt i bilen för att glasrutorna var tonade. Mitt finger kändes tungt nu när jag hade ringen på. Ringen, när jag flyttade till Forks tror jag inte att jag två år senare skulle ha suttit i en jätte fin stor bil och ha en gigantisk ring på mitt finger. Min tid här på Forks har ändrat hur jag ser på allting. Jag kunde inte ro för det men jag tänkte hur Jacob hade det han hade inte dykt upp på bröllopet och det hade gjort mig besviken. Jag har inte vågat besöka honom i La Punsh för jag vill inte orsaka mer smärta för honom. Jag saknade min gamla Jacob hans leende. Den senaste gången jag såg honom var när han låg där i sängen helt sönderslagen. Jag kände att det värkte till i hjärtat på mig, jag kommer aldrig att glömma min Jacob.


Fredag äntligen

hejsan.
Igår hann jag inte skriva något inlägg. Min kompis Frida flyttade till varberg i vintras och nu kom hon och hälsade på jag var med henne och två andra kompisar hela dagen så jag hann inte skriva något. Men idag är det äntligen fredag. Har längtat tills idag hela veckan. Ikväll är det ju också Talang missade det förra veckan. Men idag ska jag kolla!
Puss <3

tävlar :D

Jag är med och tävlar om en twilight DVD :D
Hos http://blonditamedfotboja.blogg.se/


video

Här är en video, ni vet i kampen mellan edward och james i slutet av första boken här är en video som en fan gjort ifall edward skulle ha dött istället där.
Tur att det inte slutade så!

Eftermiddag

Hejsan.
Nu har jag snart läst ut den tredje Twilight boken. Det är hemskt vill inte att dom ska ta slut så snabbt jämt. Nu kollar jag på repris av vänner sedan nu så är det Simpsons. Men jag ska träna ikväll också!
Puss <3


Första skoldagen

hejsan!
Idag var det första dagen i skolan efter Påsklovet och första dagen jag cyklar till skolan efter Vintern. Det var faktiskt jätte skönt att cykla. Idag är ju Ugly Betty och Desperate Housewives och jag har fysik prov och biologi läxa tills imon. Så jag måste typ göra färdigt läxan nu för att jag ska hinna kolla på mina favorit programm ikväll.
Puss <3

pluggning

Hejsan!
Idag när jag vaknade kollade jag lite på One tree hill har inte sett de på ganska länge men det var kul att kolla på!
Har inga speciella planer idag blir antagligen bara plugga och sånt tråkigt.
Puss <3


Påskdagen

Hejsan.
Idag är det Påskdagen och jag är helt slut.
Var ute och skulle springa men när jag fick jätte mycket håll. Så jag gick istället, gick jätte långt och sen så tränade jag hopp och sånt. Men på vägen tillbaka så såg jag en brandbil först nere vid vägen. Sen kom det en polisbil uppe i skogen. Hur ofta åker en polis runt i skogen?
Men jag var säkert borta 1 och en halv timme. Nu ska jag bara slappa.
Puss <3

Glad Påsk<3

Idag är det Påskafton!
Letade ägg på morgonen efter en liten stunds letande hittade jag den högst upp i min hylla. Åh vad gott godis det avr i den. Sen har jag varit hos min farmor där fick jag också ett påskägg men inte lika gott godis i men man får glad när man får påskägg!
GLAD PÅSK ALLA GULLIGA LÄSARE <3

städa,städa,städa

Godmorgon!
Idag står städning på programmet, städade rummet förra veckan men det är lika stökit igen efter bara en vecka. Jag måste ha det fint på Påskafton som är i morgon. Senare idag ska jag också ta en liten jogging tur!
Puss <3

TV

Hellu!
Idag har jag varit med en kompis och så, men ikväll var det hjälp jag är med i en japansk tv show, det var på 4:an va?
Jag tycker att dom har haft mycket sånt här japanskt på sistonde det var väl två programm på 6:an nyss som var med Japan. Undrar varför dom uppmärksammar Japan så mycket i Sverige?
Puss<3

skärtorsdag

Hejsan idag är det ju skärtorsdagen hehe. Inte för att jag ska göra något speciellt idag på skärtorsdagen, men snart är det ju Påskafton. Då får man leta ägg! Jag kommer bli jätte fet efter har ätit upp ett helt ägg med massor av godis. Usch nu är snart påsklovet slut. Imon så måste jag börja plugga lite smått till ett fysikprov och musikprov har det nu direkt efter lovet! Jag tycker att det är taskigt av lärarna att lägga proven nu precis efter påsklovet så att man måste plugga på lovet.
Puss <3

ont i fötterna

hejsan.
Idag var jag på stan igen. Nu så tror jag att jag ska vänta lite innan jag åker dit igen. Har varit där 3 gånger på påsklovet.
Men idag så köpte jag ett par till solbrillor, och sen köpte jag ett halsband och till sist ett vitt linne.
Nu har jag ont i fötterna var ju där hela dagen typ.
Puss<3


Usch idag så regnade det så ni får en lite soligare bild (:

det jag köpte :D

halsband: H&M 39.50 kr

ursäkta bilden men.
solbrillor: Lindex 59.50

Sommar när kommer du?

Hejsan igen.
Idag tror jag inte att min kväll blir så tråkig i allafall. Har varit med en kompis hela dagen och nu kollar jag på ishockey. Sedan ska jag kanske se nåt mer på tv och sen läsa i min underbara bok!
Ifall någon undrar så shoppade jag jeans leggings idag & puder.
Nu kan jag knappt vänta tills sommaren! Längtar så mycket.
Någon mer än mig som knappt kan vänta till sommaren?
Puss<3

stan idag

Hellu.
har inte hunnit blogga nåt idag har varit på stan och shoppat lite.
Kvällen blir väl som vanligt!
Puss<3


tråkig kväll

Idag var jag med en kompis, det var kul!
Sen nu ikväll har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra.
Kommer har en jätte tråkig kväll som vanligt.
Har någon nåt förslag på vad man kan göra?
Nu när jag inte tränar lika mycket känns det som att jag inte har något socialt liv alls haha.
Men hoppas att alla ni andra har en lite roligare kväll än jag iallafall.
Puss<3


Bilder!

Här kommer bilder som jag tog imorse!

blomma!

Smulan följde med mig ut.

(:

cykel.

Avslutar med en bild på mig!

Ljudet Av Ditt Hjärta

Idag vaknade jag av att solen var framme igen jag blev så glad!
Gick ut och tog lite kort det blåste lite men det var bara skönt tycker jag.
Och idag har jag börjat med att läsa Ljudet Av Ditt Hjärta jag ska läsa den långsamt vill ju inte att den ska ta slut hehe.
Hade tänkt ett kapitel om dagen (haha som om jag inte kommer läsa mer)
Puss <3


video

Shiet.
Denna videon är så vacker! Ni måste bara kolla på den.

Vid din sida

Hejsan alla!
Har någon nåt förslag vad man kan göra?
Har rätt tråkigt lyssnar på Björn Rosenström.
okej hans låtar är rätt lama men kul att lyssna på ändå!
Men Vid Din Sida som jag kollade på igår var faktiskt jätte bra kan berätta lite kort om vad den handlar om:

(om ni inte orkar läsa behöver ni inte det)

Tolvåriga Anna och hennes sjuårige bror Ben lever  med sin pappa Luke och hans nya unga, vackra flickvän Isabel. Dett är inte av Lukes f d hustru Jackie så glad över, som tidigare var förlagsredaktör, innan hon valde att vara hemma för att på heltid ägna sig åt barnen. Jackie tycker nämligen att karriärkvinnan Isabel inte klarar av att plötsligt ta hand om två  och tidkrävande barn. Men förhållandet mellan de två kvinnorna förändras när Jackie en dag får reda på att hon har cancer. Kanske kommer hon att dö, men kan de två kvinnorna trots allt bli vänner och lära sig att leva med varandra och barnen?
Det blev inte så kort.


Bilden :D

HejHej.
Dagen började med en joggintur känner mig jätte nyttig.                        
Sen får jag se vad det händer under dagen.
Puss <3
                                                                                                                                                                  
Diggar bilden!
Tagen av: Me!                                                                                                                                                         

Störande

nu kollar jag lite på Vid Din Sida som går på 4:an den är faktiskt jätte bra tycker jag då.
Jag bara stör mig på en sak så mycket! När jag var på stan så hittade jag två ursnygga tröjor på H&M och ingen av dom fanns i min storlek, jag provade en storlek större på båda men dom blev för stora jag bara stör mig så mycket på det för jag kan inte sluta tänka på tröjorna haha. Jag måste vänta ända till Tisdag för att kolla en gång till om dom har fått in min storlek!
Puss <3

det jag köpte.

JIPPIE, nu är min dator på sin plats igen!
Den är mycket snabbare nu men jag kommer antagligen göra den seg efter ett tag.
men här kommer bilderna som jag lovade.
Det jag köpte.

Brillorna.  dom syns inte så bra på bilden

en helt vanlig turkos T-shirt

Fick inte med hela på bilden.


stan idag

hejsan.
Nu har jag fått tillbaka min dator fast jag är inte inne på den nu. Den står här för jag måste vänta på brorsan som ska koppla in alla sladdar hehe.
Var på A6 (stan) idag med.
jag köpte:
Solglasögon. (Lindex)
Jeans ( det var rea )  (BikBok)
En turkos tröja (H&M)
Bilder kommer sen!

Godmorgon

Godmorgon alla sömntutor!
Idag ska jag äntligen få tillbaka min dator!
Håll tummarna för att jag har alla mina bilder kvar, annars så blir det inte så kul!
Sen ska jag ta en sväng till stan och se om jag hittar nåt!
Puss<3

Detta kanske blir den sista tråkiga bilden!

överaskning

okej.. detta måste jag bara berätta!
Idag i skolan fick jag ett sms och det stod att jag skulle ha fest. jag blev helt fövirrad och övertydade snabbt att jag inte skulle ha det till henne. När jag var hemma och mamma kom hem så öppnade jag mina sista presenter. Sedan sa hon att hon skulle gå ut och göra nåt. Sedan så kom hon in igen och gick haha. Sedan så kollade jag på Wipeout. Plötsligt plingade det på dörren. Jag gick och öppnade, först såg jag hanna och blev lite glad att hon kom och kanske skulle gratta mig eller något men sen så åkte hela dörren upp och då såg jag (nästan) hela mitt konståkningslag så där utan för min dörr men pizzor i handen och började sjunga för mig! Jag blev ärligt talat typ helt i chock tillstånd sedan så hade vi typ fest här hemma hos mig. Det var jätte kul, vi åt pizza och massa!  Första gången jag har fått ett överasknings fest haha. haha de va nästan lite läskigt!
Puss <3

min födelsedag

Hallå!
Idag vaknade jag med, ja må hon leva o.s.v
Hade en helt crazy dröm inatt. Det var någon kille som sa att han älskade mig jag blev jätte glad men iaf sen började massa tävlingar och jag typ drunkade och sånt. Men jag blev glad av den sen när jag vaknade inte av att jag hade drunknat utan för att den där killen hade sagt att han älskade mig.
Fick presenter idag på morgon fick, chinos, skinnjacka och tredje twilight boken. Men jag ska få tre till presenter senare ikväll! Sedan fick jag lite presenter i skolan av mina underbara kompisar!
Men än så länge har jag haft en bra födelsedag :)
Puss <3

Ursäktar verkligen bilden! Hittade ingen annan.. detta var förra sommaren när jag var på Kreta.

frida

nu har jag varit och köpt den senaste FRIDA och det fanns faktiskt en liten twilight poster i den. Satte upp den på väggen direkt! Men jag tror att jag måste packa idrotts kläderna tills imon jag kommer nog inte hinna på morgonen för att det kommer bli lite stressigt ifall jag också ska öppna paket och sånt!

ps. jag kan forfarande inte lägga in några så jätte intressanta bilder för att min hårdisk är sönder på min data där alla biler är!


körsbärs cola!

hejsan.
Idag har jag inte hunnit blogga nåt typ men här kommer det.
Jag slutade kvart över tolv idag sedan var jag med en kompis!
hehe men jag köpte en körsbärs coca cola. Kan ju säga att den var inte så god !
Imorgon fyller jag år jippie!
Puss <3


städning

Nu sitter jag här vid datan igen. Har ju verkligen inget att göra.
Innan så städade jag mitt rum, så duktig är jag!
Men jag var tvungen fyller ju år på fredag sen på lördag så ska min släkt komma och fira mig tror jag!
Hoppas alla ni andra har haft en lite roligare dag!
Pussar <3

konståknings bild på mig!


1 April

Kom just på att det är första April idag!
Idag får man ju lura någon. Okej jag suger på att komma på lögner så ingen tror på min aprilskämt ändå.
Så jag får vara tråkig denna första aprilen men jag ska lura någon ordentligt nästa år då.
Någon annan som har gjort något riktigt kul denna första april då?
Puss <3

solen lyser!

Idag så lyser solen för en gångs skull!
Typiskt mig att glömma vårjackan idag.
Puss <3

RSS 2.0