desperate housewives

Nu kollar jag på Desperate Housewives. Måste plugga till matteprovet imorgon med men jag gör det i pauserna.
Nån mer som kollar på Desperate Housewives!


Puss <3


igår med jasse

Hellu..
Igår var jag som sagt med Jasse oh vi var ute och tog kort här kommer lite av bilderna.. jag ser helt konstig ut men det bjuder jag på :D

Jag & Jasse!

Vackert x)

Vi hade lite kul!

Sedan hittade vi en lina som hängde i ett träd. Jagvar ju tvungen att prova.  Ursäkta minen!

Slutar med en bild på oss!
Men det var en kul dag i allafall vi fick lite skrattanfall.

med jasse!

hejsan.
Är med jasse nu. Håller på att fixa hennes blogg nu, jag kan säga att det inte går så bra här...
Idag så klättrade vi i skolan det gick inte så bra för mig men jag skriver mer om det sen!
Nu ska jag fortsätta med hennes blogg!
Puss <3

Bilden är från Jasses systemkamera :)

27 dresses

hellu..
har precis kollat på 27 dresses. Den var bra, fast jag har redan sett den en gång innan när den var på bio!
Jag längtar så himla mycket till 29 April då Twilight kommer ut på DVD här i Sverige. Då ska jag kolla sönder filmen!
Sedan längtar jag tills fredag när jag får dom två sista böckerna i serien. Men jag vill inte läsa ut dom för tänk sen så har man ju ingen bok kvar och det är ju sorgligt!
Puss <3

( 27 dresses )

( Twilight )

showen !

Nu har jag kommit hem från showen det gick faktiskt bra!
Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Ska nog kolla på massa andras bloggar eller något kul.
Puss <3


JSK:S Vårshow!

hejsan!
Nu har jag varit på Generealrepetiotion av showen!
Dit gick lite sisådär men rätt hyfsat på det hela. Man får ju hoppas att det går bra i eftermiddag.
Nu har vi ju sommartid! Det är ett stort steg till sommaren. Jag längtar så himla mycket till sommarlovet och att sola & bada.
Puss <3

Earth Hour!

Idag är det ju Earth Hour det ska ni väl göra? Släcka & stänga av elektriska saker i en timma kl. 20.30 själv ska jag ha allt nedsläckt och tv:en avstängd till kl. 21.00 då ska jag sätta på tv:en och kolla på Robinson men allt annat ska vara av!
Hoppas att dom flesta ställer upp på det här. Vi vill väl inte förstöra jorden eller?
Men ska äta och sånt nu!
Puss <3


kortspel.

hallojsan..
Nu är jag hemma efter skolan. Fast våran första lektion bild blev typ inställd för att våran lärare inte va där. Fast vi spelade Bluff istället för lektion haha.. Jag äger på att bluffa (y)
Kom faktiskt tvåa. En gång i allafall men det var kul. Sedan så körde vi nåt konstigt kortspel då man skulle slå på korten när de kom en tia och två av samma kort upp.
Idag ska jag träna til showen som är på södag. Fast imorgon så har vi ingen träning på morgonen så jag får sova på en lördag för typ första gången på hundra år!
Puss <3'


Ursäkta bilden jag för typ hundra miljader år sen.. har inte fått tbx min dator än så kan inte lägga upp några normala bilder än så ni får nöja er med denna!

skolan.

hejsan
Nu är jag i skolan och har teknik näst sista ämnet..
Måste gå så inte läraren kommer!
Puss<3

målning och sånt.

Nu har jag kommit hem från träningen.
& jag sitter här och försöker måla twilight bilder har gjort 5 st nu... Men jag vill kunna måla fint så alla som kan grattis till er! Jag kollar också på HV det blev typ 4-1 till hv tror jag, så det är ju bra!
Nu ska jag snart sova så ----->                                                                                        Godnatt!
Puss <3

måla bilder

hallå..
Jag kollade på lite sidor och det var en blogg där en tjej målade twilight bilder hon kunde måla jätte fint. Jag försökte också att måla av hennes bilder, men på alla mina bilder ser dom så trötta ut dom ser inte ut så som hon fick till dom. Usch jag vill kunna måla bra! Men jag har inget tålamod till att öva.
Puss <3

Våffeldagen

Idag är det Våffel dagen va gott...
Ska äta våfflor idag med glass, grädde & jordgubbssylt mums vad gott det ska bli verkligen!

cypern!

Nu är jag glad!
Vi har bokat resa till Cypern nu!
Vi ska åka den 14 Augusti och vara borta i en vecka kommer att missa dom 3 första dagarna i skolan men strunt samma! Det kommer bli jätte kul har aldrig varit i Cypern innan.
Datorn cp:ar så kan inte lägga ut bild
Puss <3

dagen!

hello!
Idag har man haft skola som vanligt. Började med Svenska fick skriva ett omdömme då för att ska ha utvecklingsamtal snart igen. Sedan fick vi läsa, just nu läser jag IDOLEN i skolan av Meg Cabot den är faktiskt bra.
Sedan på So:n så hade våran lärare typ slagit i sin tand så att vi hade någon vikarie och hon visste typ inte vad vi skulle öra så vi fick göra läxor och sånt jag läste i min bok IDOLEN då också. Sedan så hade vi håltimma vi åkte ner til Råslätt och köpte monster och godis kollade lite på skinnjacka med fast faktiskt två snygga där. När vi kom tillbaka hade vi spanska det var tråkigt som vanligt. Sen hade vi matte då var vår lärare inte där heller så vi fick en vikarie Safari hette han tror jag han är så kul haha. Sen skulle vi haft musik men den bllev inställd för att vår lärare inte var där. Så det hawr varit en ganska slapp dag ändå!
Puss <3

studiedag

hejsan.
Idag har jag Studiedag jätte skönt. Fast jag var hos tandläkaren nu på morgonen dom hade inget nytt och säga eller inte något intressant. Dom sa typ bara att jag ska till någon sån där specialist snart. Men idag ska jag och fia til Chili Thai och äta buffe gott gott. Vi kanske ska gå lite på stan med så man har något att göra. Idag är det markträning. Nu är det inte alls långt kvar tills skridskosäsongen slutar. Då får manbörja sova på helgerna haha. Men nu ska jag vänta tills Sofia ringer mig!
Puss <3

Fred Perry skor!

hejsan.
Idag har jag varit och tränat det gick bra!
Sitter här och lyssnar igenom min Ipod. När jag skulle ladda den så råkade jag ta bort alla låtar! Men jag bad brorsan att lägga in nya ( jag har inga bra låtar på min dator ) och han gjorde faktiskt det. Ganska bra låtar faktiskt de flesta i allafall några är ju lite sisådär men ändå. Idag var jag på A6 lite med. Köpte ett par skor. FredPerry. Letade också lite efter skinnjacka hittade en snygg men det fick jag tydligen önska mig i födelsedags present.
Här är skorna (:

Fast jag har ett rött märke på sidan och har ingen svart rand har ingen rand där nere !
Puss <3

...

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK OF AND DIE :)

Ursäkta inlägget.

congo

Hallå alla!
Idag var jag med Sofia igen. Vi kollade på Congo typ samma regissör som har gjort Jurassic Park. Men detta handlade typ om någon apa och att ett ''gäng'' åkte till Afrika för att leta efter en kille och en stad. Och där fanns det galna apor som dödade alla haha. men den goda apan som heter Congo var skit söt verkligen!
Vad ska man titta på ikväll då? Vet inte om jag orkar att kolla på Let's dance det är ganska tråkigt tycker jag.
Men i skolan hände det inget nytt tror jag inte. Eller när vi hade idrott så spelade vi fotboll och då sköt jag mot mål och då råkade jag skjuta på en i min klass ansikte men när den kom på hans ansikte så studsade bollen in i mål. Han fick näseblod, men det var faktiskt inte menigen jag gjorde så att han gjorde mål fast ah. Ska sikta bättre nästa gång!
Puss <3

tingeling

Tingeling är bara så bäst!

puss!

hejsan.
Nu är jag hemma kollar på Ellen det är ganska tråkigt.
Imorgon kommer Twilight på DVD i USA. Kul för dom här i Sverige kommer den ju inte förrens 29 April. Längtar verkligen skit mycket! Hinner inte skriva mer just nu menmen !
Puss <3

Sofia idag

Idag har jag varit med Sofia. Vi gick ut med Linus och gick till MCdonalds jag tog en McFlurry med Oreo den var jätte god faktist. Sedan när vi kom hem så kollade vi på gamla skolkataloger hehe det var kul. Nu kollar jag på Scrubs och senare ska jag träna!
Puss <3

kenny begins

hejsan.
Nu sitter jag här vid datan igen. har läst ut den andra twilight boken nu :(
Det är synd. Jag kommer snart antagligen få en biobiljett och jag har börjat fundera på vilken film jag vill se.
Det våra kanske lite kul att se Kenny Begins men den verkar lam hehe.
Finns det någon film som ni tycker att jag ska gå på.
Nu ska jag byta om tror jag.
Puss <3

matteläxan

hejsan.
Nu har jag kommit hem från skolan. Hade Elevens Val idag jag har träslöjd håller på att göra någon sorts liten ask. Men nu sitter jag och gör matte läxan så tråkigt men jag har gjort nästan alla uppgifter nu men jag fattar inte 3 av dom. Funderar på om jag ska läsa lite mer i Twilight men jag vill inte läsa ut den så jag tror att jag ska försöka att inte göra det. Fast jag läste lite innan precis när jag kom hem från skolan. För igår kväll läste jag inget orkade inte. Men om det är någon som undrar funkar fortfarande inte min dator. Så jag kan inte lägga upp några intessanta bilder.
Har inget att göra så här kommer vad alla Twilight böckerna heter på Spanska!

Twilight- Crepusculo         (Om Jag Kunde Drömma)

New Moon- Luna Nueva                   (När Jag Hör Din Röst) 

Eclipse- Eclipse                                  (Ljudet Av Ditt Hjärta)

Breaking Dawn- Amanecer               (Så Länge Vi Båda Andas)

Puss <3

När Jag Hör Din Röst

hejsan.
Nu har jag inte bloggat på ett tag har haft lite för mig. Har börjat med andra twilight boken nu. Hehe har snart läst ut den, men den är så bra och spännande. Sedan har jag fått mina kläder från H&M också allting var bra. Igår på melodifestivalen vann ju Malena det var rätt bra tycker jag. Undrar hur det går i Eurovision iår.
Men nu ska jag spela lite GH!
Puss <3

melodifestivalen

hejsan.
Jag har kollat runt lite på massa hemsidor och jag har kommit fram till att Alcazar har bäst chans i Eurovision. Jag tycker inte att den är jätte bra men jag ska rösta på den i allafall för att den har bäst chans sen och jag vill att Sverige ska komma bra till för en gångs skull. Men i alla senaste år så har alla så kallade ''experter'' från sverige alltid tyckt att massa låtar som vi har är bra och jippie vad långt dom skulle komma i eurovision. Bara kolla på dom senaste åren sverige har alltid legat i botten! Jag ska inte lyssna ett skit mer på vad dom säger jag vill att Sverige ska komma långt i eurovision och om ni vill det med så föreslår jag att ni inte ska lyssna ett skit av vad alla så kallde ''experter'' säger i Sverige. I mina prognoser hittils så är mitt bästa råd att rösta på Alcazar för tillfället, jag tycker inte personligen att det är dom bästa men som sagt jag vill ju att Sverige ska komma långt för EN gångs skull. Efter mina källor så ska dom ha bäst chans i allafall.
Tack!


Blindsight

hejsan.
Nu är jag hemma efter skolan. Kollar på Blindsight på Canal + just nu det är massa blinda som ska bestiga något berg.
Tänk om man skulle vara blind då skulle man ju aldrig se hur något såg ut men hemskaste av allt borde nog att man är blind när man föds tänk att då har man ju ingen aning om hur en man själv ser ut och hur en människa ser ut eller någoting. Man kan ju förklara men man får ju aldrig den exakta bilden i huvudet. Usch vad hemskt.
Men ska träna sen idag med.
Puss <3

stan idag.

hejsan.
Idag har jag sovit över med Sofia det var kul!
Nu efter skolan så åkte vi till stan, jag köpte ett linne på H&M.
Sedan köpte jag lite godis på Godishuset. Men vi kollade i massa affärer, vi prövade skor o.s.v det var jätte kul.
Har kommit på lite vad jag ska önska mig i födelsedagspresent också. Ska göra en liten kom ihåg lista på det, så jag inte glömmer bort. Kan inte lägga upp några nya bilder för att min dator är fortfarande typ helt paj eller behöver en ny hårdisk. Ska träna också snart.
Puss <3

Skit gammal bild på oss två haha. Typ hundra år sen :)

idag.

hejsan.
Idag slutade jag skolan fem över halv 3. Våran senaste dag idag.
Men ska sova över med fia idag med!
och snart ska jag träna.
Men snart ska jag börja läsa den 2 twilight boken. Jag ska nog börja läse den på torsdag eller fredag. Men nu ska jag fortsätta att kolla på Tyra Banks Show på 3:an kul!
Puss <3

hv.

hejsan.
Nu har jag varit och tränat det var kul. Idag har det varit en kul dag.
men nu sitter jag och kollar på ishockey Hv - Timrå det står 3-3 det är spännande.
Precis när jag gick innanför dörren så stog det 2-2 sedan så gjorde Timrå mål, och nu direkt gjorde HV mål igen.
Men jag ska äta pannkakor nu!
Nu var det längesen jag skrev dagens låt har glömt att skriva det men jag ska försöka börja lite med det igen om ni inte tycker att det är jobbigt !
Dagens låt:
Måns Zelmerlöw - Hope & Glory
Puss <3


kladdkaka senare.

hejsan.
Skolan idag var ganska hyfsat faktiskt. Men nu när jag kom hem så va jag lite med Sofia vi gick ut med Linus ( sofias hund ) ska se om jag hinner baka kladdkaka lite senare idag är så sugen på det. Men ikväll ska jag träna igen. Är det något kul på TV idag?
Puss <3

:@

Nu är jag arg!
Sitter här och kollar på melodifestivalen.
Jag hörde för första gången Star Pilots med Higher idag. Den var faktiskt jätte bra!
Och då hoppades jag verkligen att dom skulle vidare till finalen!
Men då! Nu vann Snälla Snälla över dom ! Herregud vem röstar på henne egentligen jag tycker att hennes låt är jätte dålig. Usch varför kunde inte Star Pilots gå vidare?
Caroline Af Ugglas har hon nåt fel i skallen eller? Just nu hoppar hon runt på scenen!
Någon som tyckte att hon var bra?
Puss<3

andra chansen!

hejsan.
Idag ska jag äntligen kolla på Melodifestivalen har inte sett på det på jätte länge känns det som. Idag är det andra chansen. Hejar inte på någon speciell just nu men i slutet hoppas jag väl ändå att Måns Zelmerlöw ska ta hem allt :D
Just nu känns mitt liv inte lika trist längre som tur va, typ.
Här är en bild på mig från SM när vi ska få veta resultaten tror jag!
Puss <3

trist

hejsan.
Nu har jag varit och tränat.
Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om längre. Jag har väääääääääääääääärldens tråkigaste liv det suger. Aldrig händer det nåt, gör inget bra. & sedan så händer det inget nytt i sverige eller något.
</3

puss

hejsan.
Idag har jag läst ut den första boken i twilight och jag har köpt 2:an. Men jag har lånat 14 år till salu nu på bibblan så hade tänkt att läsa den nu imellan twilight böckerna. Men just nu sitter jag och kollar på simpsons igen. Sen sara hemsidan heter twilightsweden.se.
Idag har jag ingen träning så ska vara hemma och nog kolla på någon film. Har inte så mycket mer att skriva idag så!
Puss <3

twilight fakta

okej.
Är fortfarande beroende av twilight haha.
Men som jag tidigare har skrivit så kommer New moon ut på bio den 20 november 2009 men Eclipse som är den tredje boken i serien kommer ut 30 juni 2010. Men jag ska ju köpa alla böckerna och min mamma har faktiskt köpt den första boken åt mig idag. Den kostade bara 69:- på ica maxi, man kan hitta fynd där också. Jag kanske ska köpa den andra boken på Fredag, på bokrean. Fast just nu håller jag på att läsa Eragon 2 fast jag har läst mer än hälften i den. Men nu har jag ju också twilight att läsa men jag har också resarverat 14 år till salu på bibblan. hehe så ja har mycket att läsa.
Men så här kommer twilight DVD fodralet se ut!

Niiiiiiiiiiiiiiice :)
Puss <3

litet kort inlägg.

hejsan.
är hemma idag med. Men jag är typ frisk nu, så ja kommer till skolan imon.
Just nu sitter jag och kollar på simpsons avsnitt.
Puss <3


sjuk, twilight & desperate housewives

hejsan.
Är sjuk idag, trist. Fast jag mår bättre nu faktiskt. Men jag ska köpa alla twilight böcker har jag bestämt mig nu. Jag orkar inte vänta. Har blivit lite besatt av twilight nu det är jobbigt. Jag vill att mitt liv ska vara som i twilight haha. Men usch måste sluta att vara beroende av twilight!
Men idag börjar Desperate Housewives igen efter uppehållet, klockan 9 på kanal 5.
Puss <3

twilight <3

hejsan.
Min dator dampar fortfarande så jag kan inte lägga upp bilderna från i helgen än.
Nu har jag sett twilight. Den var verkligen en av dom bästa filmerna jag någonsin har sett. Den var så himla bra verkligen. Älskar Twilight, nästa film med twilight altså 2:an kommer ut på bio den 20 november 2009. Den premiären måste jag bara gå på. Men han som spelar Edward Cullon är så snygg. Sån drömkille verkligen!
Alla måste bara se den annars går man miste om något!
Jag vill inte läsa bäckerna för då brukar man alltid tycka att filmerna är dåliga och det vill inte jag så jag ska vänta snällt på alla filmerna, om jag kan !
Puss <3

sm tävling & dator som dampar

hejsan.
Nu har jag kommit hem från tävlingen. Vi kom fyra haha. Men det gick bra för mig iallafall. Det var jätte kul att tävla igen & kul att sova på hotell 2 nätter hehe. Men nu sitter jag & kollar på Beck. Har sett den jätte många gånger men jag har inget annat för mig.
Min dator dampar helt och hållet. Tror att jag har fått nåt virus igen. Så jag kan inte lägga in bilderna från kameran på datan än. Så att bilder får komma när jag har fixat datan och det lär ta ett tag. Men datan typ segar jätte mycket sen stog det att brandväggen hade slutat att fungera JIPPIE verkligen, usch jag hatar min dator vill ha en ny för det är nåt fel på den hela tiden känns det som.
Men nu ska jag kolla vidare.
Puss <3

RSS 2.0